Ngarep - Ngolah - Timing Pulley

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Timing Pulley



Jingbang minangka produsen China Timing Pulley profesional lan pemasok China Timing Pulley. Perusahaan kita didegake ing taun 2011 lan duwe pengalaman 10 taun ing adat hardware mesin CNC, kita duwe enem sub-perusahaan ing Shenzhen, Chengdu lan Jerman. Tim insinyur kita duwe 12 insinyur trampil kalebu insinyur Jerman. Kita duwe CNC Turning, CNC Milling, CNC 5-axis Turning-milling Compound, CNC Gear Hobbing Machine, CNC Gear Shaping Machine, Manual Milling Machine, Grinding Machine, Laser Engraving Machine, supaya kita bisa nyukupi kabeh panjaluk kualitas lan kuantitas pelanggan. .

Katrol Timing kita kualitas dhuwur sing digawe dening insinyur lan buruh CNC trampil, lan kita bisa nggawe minangka panyuwunan kayata kuningan, titanium alloy, plastik, stainless steel, mid steel, aluminium alloy utawa materi liyane. Lan kita bisa nggawe kabeh ukuran setir Sinkron minangka panjaluk sampeyan kanggo nyukupi aplikasi sing dibutuhake, kayata 3M-15, 3M-18, 3M-25, 3M-35, 3M-45, 3M-50, 3M-65 , 3M-90, 3M-120 lan liya-liyane.
Katrol wektu minangka panyuwunan sampeyan bisa uga dirancang dening insinyur, lan kita bisa menehi conto kanggo sampeyan sawise gambar dikonfirmasi, lan banjur miwiti mesin produk akeh sawise conto dikonfirmasi.

Sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan patuhi. Insinyur QC kita nggunakake peralatan tes ing ngisor kanggo mriksa katrol Timing kanthi potongan.: Imager Two-dimensi, Peralatan Deteksi Gambar CCD, Tester Hardness Rockwell, Tester Kekerasan Vickers, Mikroskop Elektron, Tester Semprotan Garam. Katrol Timing kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya. Amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita tansah seneng reputasi apik saka pelanggan.
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail