Ngarep - Ngolah - Roda Sinkron

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Roda Sinkron



Jingbang minangka produsen Roda Sinkron China profesional lan pemasok Roda Sinkron China. Perusahaan kita didegake ing taun 2011 lan duwe pengalaman 10 taun ing hardware mesin CNC lan adat pengikat, Pabrik lokal ing Shenzhen lan Chengdu lan Jerman. Tim insinyur kita duwe 12 insinyur trampil kalebu insinyur Jerman. Kita duwe 20 mesin manufaktur bolt otomatis, 13 mesin Manufaktur kacang otomatis, 20 mesin ngowahi CNC, 15 mesin panggilingan CNC, mesin panggilingan Manual, mesin Grinding, mesin Laser engraving, supaya kita bisa marem kabeh request customer kita kualitas lan jumlahe.

Roda Sinkron kita nduweni kualitas dhuwur amarga digawe dening insinyur lan pekerja CNC sing trampil, lan kita bisa nggawe minangka panyuwunan kayata kuningan, titanium alloy, plastik, stainless steel, baja pertengahan, paduan aluminium utawa bahan liyane. Lan kita bisa nggawe kabeh ukuran setir Sinkron minangka panjaluk sampeyan kanggo nyukupi aplikasi sing dibutuhake, kayata 3M-15, 3M-18, 3M-25, 3M-35, 3M-45, 3M-50, 3M-65 , 3M-90, 3M-120 lan liya-liyane.

Sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan patuhi. Kita duwe peralatan uji coba: Imager rong dimensi, Peralatan Deteksi Gambar CCD, Penguji Kekerasan Rockwell, Penguji Kekerasan Vickers, Mikroskop Elektron, Penguji Semprotan Garam. Insinyur QC kita digunakake kanggo mriksa roda Sinkron kanthi potongan. Roda Sinkron kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya, lan roda Sinkron kita digunakake ing wilayah industri. Amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita tansah seneng reputasi apik saka pelanggan.
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail