Ngarep - Ngolah - Speaker Base

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Speaker Base



Pabrik kita ditemokake ing 2011 ing Shenzhen. Pabrik kita duwe pabrik loro lantai, bengkel 4000 meter persegi, lan kantor kita 1000 meter persegi, kita duwe enem sub-perusahaan ing Shenzhen, Chengdu lan Jerman. Produk kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya, amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita mesthi seneng reputasi apik saka para pelanggan. Kapasitas produksi speaker Base stand yaiku 5000000pcs saben wulan.

Basis Speaker kita bisa dirancang minangka panyuwunan lan gambar, kita bisa CNC mesin Speaker basa dening kuningan, titanium alloy, plastik, stainless steel, mid steel, aluminium alloy utawa bahan liyane minangka panyuwunan. Lan kita bisa ngrampungake basa Speaker minangka panjaluk sampeyan kayata polishing, electroplating, anodizing, hardening, spraying, lsp.

Sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan patuhi. Insinyur QC kita nggunakake peralatan pengujian ing ngisor iki kanggo mriksa basis speaker kita kanthi potongan.: Imager rong dimensi, Peralatan Deteksi Gambar CCD, Penguji Kekerasan Rockwell, Penguji Kekerasan Vickers, Mikroskop Elektron, Penguji Semprotan Garam. Lan kita nggawe manawa kabeh basa speaker kita ketemu syarat gambar utawa conto.
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail