Ngarep - Ngolah - Kerah Poros

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Kerah Poros



Jingbang minangka produsen krah poros profesional China lan pemasok krah poros China. Perusahaan kita didegake ing taun 2011 lan duwe pengalaman 10 taun ing adat hardware mesin CNC, kita duwe enem sub-perusahaan ing Shenzhen, Chengdu lan Jerman. Tim insinyur kita duwe 12 insinyur trampil kalebu insinyur Jerman. Kita duwe CNC Turning, CNC Milling, CNC 5-axis Turning-milling Compound, CNC Gear Hobbing Machine, CNC Gear Shaping Machine, Manual Milling Machine, Grinding Machine, Laser Engraving Machine, supaya kita bisa nyukupi kabeh panjaluk kualitas lan kuantitas pelanggan. .

Kolar poros kita presisi banget amarga digawe saka baja karbon dening CNC, lan kita bisa nggawe minangka panyuwunan kayata stainless steel, alloy titanium, alloy aluminium, baja pertengahan, baja karbon utawa materi liyane. Lan kerah poros kekaisaran bisa digawe minangka wolung jinis: nyetel krah poros sekrup, krah poros rilis cepet, krah poros 1-potong, krah poros 2-potong, krah poros profil D, krah poros ulir, krah poros hex lan poros lebar ganda kerah. Lan kita bisa nggawe kabeh ukuran krah poros minangka panyuwunan sampeyan.

Sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan patuhi. Insinyur QC kita nggunakake peralatan pengujian ing ngisor kanggo mriksa kerah poros kanthi potongan.: Imager rong dimensi, Peralatan Deteksi Gambar CCD, Penguji Kekerasan Rockwell, Penguji Kekerasan Vickers, Mikroskop Elektron, Penguji Semprotan Garam. Krah poros kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya. Amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita tansah seneng reputasi apik saka pelanggan.
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail