Ngarep - Ngolah - Knob

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Knob



Jingbang minangka produsen lan pemasok Knob profesional ing China, kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun babagan mesin Knob CNC. Insinyur kita bisa ngrancang Knobs minangka panyuwunan pelanggan utawa minangka conto. Pabrik kita lokal ing Baoan Shenzhen, ana 35 unit mesin CNC, saengga bisa nyedhiyakake sekitar 5000000 potong Knob saben wulan. Insinyur QC mriksa Knob kabeh proses kanggo mesthekake kualitas. We duwe forwarder kuwat ing Shenzhen lan Hongkong supaya kita bisa ngirim tombol pas wektune lan mirah.

Knob kita CNC machined dening kuningan, titanium alloy, plastik, stainless steel, mid steel, aluminium alloy utawa materi liyane. Kita bisa nyedhiyakake kenop bal, Knob kabinet, kenop kontrol, kenop laras, Knob Volume, tombol tuner gitar, kenop jog, knurled tombol knurled, Hand grip knob, jempol knob, nada knob, tuning knob, lan ing.

Kita duwe sertifikasi ISO 9001&IATF16949.
Lan kita nyedhiyakake layanan kaya ing ngisor iki:
Rekomendasi desain pangolahan;
Ngolah gambar produksi;
Kerjasama perawatan permukaan (kita kerja sama karo mitra sing kompeten kanggo ngrampungake perawatan permukaan sing dibutuhake dening pelanggan, kayata: polishing, electroplating, anodizing, hardening, spraying, lan liya-liyane);
Majelis & Kemasan (Nglumpukake macem-macem produk bebarengan lan mriksa kualitas miturut syarat pelanggan).
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail