Ngarep - Ngolah - Heat Sink

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Heat Sink



Kita minangka produsen Heat sink ing China. Kita wis setya grosir heat sink kanggo 10 taun. Pabrik kita lokal ing Shenzhen sing duwe pelabuhan Shekou lan Yantian lan bandara internasional Baoan, supaya kita bisa ngirim pas wektune nglelebke panas menyang kabeh ndonya kanthi segara utawa udhara. Kita uga bisa ngirim heat sink saka Hongkong uga. Ing pabrik kita, 20 mesin manufaktur bolt otomatis, 13 mesin Manufaktur kacang otomatis, 20 mesin ngowahi CNC, 15 mesin panggilingan CNC, mesin panggilingan Manual, mesin Grinding, mesin Laser engraving, supaya kita bisa marem kabeh request customer kita kualitas lan jumlahe.

Sink Panas kita digawe dening mesin CNC, presisi bisa dikontrol minangka 0.01mm. Kami dapat menyediakan tembaga heat sink, kuningan heat sink, cpu heat sink, ram heat sink, rgb heat sink, gpu heat sink, memori heat sink, SSD RAM heat sink, VGA heat sink, ddr heat sink lan liya-liyane, kabeh panas. sink bisa dirancang dening engineers kita minangka panjalukan, lan digawe saka materi minangka panjalukan.

Kita duwe sistem manajemen kualitas ISO 9001&IATF16949 kanggo mesthekake yen produk kita dikontrol dening insinyur QC, lan kabeh proses dipriksa dening insinyur QC. Sink panas kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya. Amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita tansah seneng reputasi apik saka pelanggan.
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail