Ngarep - Ngolah - Kunci setang

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Kunci setang



Jingbang minangka produsen kunci Handlebar China profesional lan pemasok kunci stang China. Perusahaan kita didegaké ing 2011 lan duwe pengalaman 10 taun ing hardware mesin CNC lan adat fastener, kita duwe enem sub-perusahaan ing Shenzhen, Chengdu lan Jerman. Tim insinyur kita duwe 12 insinyur trampil kalebu insinyur Jerman. Kita duwe 20 mesin manufaktur bolt otomatis, 13 mesin Manufaktur kacang otomatis, 20 mesin ngowahi CNC, 15 mesin panggilingan CNC, mesin panggilingan Manual, mesin Grinding, mesin Laser engraving, supaya kita bisa marem kabeh request customer kita kualitas lan jumlahe.

Kunci Handlebar nganggo inti kunci berkualitas tinggi, anti pengeboran, anti-prying, anyar lan praktis, kunci twisting, trep lan cepet. Sawise kunci Handlebar dikunci, stang lan rem ora bisa obah. Struktur Aluminium Alloy, anti-saw, anti-shear, anti-knock, awak kunci iku firmer, kang discourages maling, lan njamin safety saka motor karo kualitas banget. Lan kunci stang kita anodized minangka werna sing dijaluk. Lan kunci stang kita dirancang minangka streamline, supaya kaya Dekorasi nalika dikunci ing motor sampeyan.

Sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan patuhi. Kita duwe peralatan uji coba: Imager rong dimensi, Peralatan Deteksi Gambar CCD, Penguji Kekerasan Rockwell, Penguji Kekerasan Vickers, Mikroskop Elektron, Penguji Semprotan Garam. Insinyur QC kita digunakake kanggo mriksa kunci stang kanthi potongan. Kunci stang kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya. Amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita tansah seneng reputasi apik saka pelanggan.
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail