Ngarep - Ngolah - Hardware khusus

Ngolah

Produk anyar

  • Kerah Poros 12mm

    Kerah Poros 12mm

  • 1/2 ing Hex Shaft Collar

    1/2 ing Hex Shaft Collar

  • Aluminium Alloy Shaft Collar

    Aluminium Alloy Shaft Collar

  • Kunci Stang Motor Kab

    Kunci Stang Motor Kab

  • Kabeh produk anyar

Hardware khusus



Kita minangka supplier hardware khusus ing China. Pabrik kita lokal ing Shenzhen, kita bisa ngirim Hardware Custom langsung saka pelabuhan Yantian utawa Shenkou kanthi segara utawa saka bandara Baoan kanthi udhara. Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman hardware Custom kalebu bagean panggilingan, ngowahi bagean, casting bagean, Cold judhul, panas Forge lan ing. Insinyur lan buruh kita kabeh trampil lan pengalaman proses mesin CNC. Produk kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya, amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita mesthi seneng reputasi apik saka para pelanggan.

Hardware Custom kita digawe dening mesin CNC lan materi sing dikarepake kayata kuningan, titanium alloy, plastik, stainless steel, mid steel, aluminium alloy utawa materi liyane. Presisi Hardware Custom kita bisa digawe minangka 0.01mm kanggo pas panjalukan drawing. Lan kita bisa nyedhiyani bab 5000000,00 Piece Custom hardware saben sasi kanggo sing kita duwe 35 pesawat CNC mesin, lan kita isih nambah mesin CNC kanggo pas kabutuhan pasar.

Sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan patuhi. Lan kita nyedhiyakake layanan kaya ing ngisor iki:
Rekomendasi desain pangolahan;
Ngolah gambar produksi;
Kerjasama perawatan permukaan (kita kerja sama karo mitra sing kompeten kanggo ngrampungake perawatan permukaan sing dibutuhake dening pelanggan, kayata: polishing, electroplating, anodizing, hardening, spraying, lan liya-liyane);
Majelis & Kemasan (Nglumpukake macem-macem produk bebarengan lan mriksa kualitas miturut syarat pelanggan).
Jingbang minangka produsen lan panyedhiya Ngolah China sing misuwur. Adhering kanggo nguber kualitas sampurna produk, supaya kita Ngolah wis wareg dening akeh pelanggan. Ing Jingbang, layanan mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC. Mesthine, uga penting yaiku layanan purna jual sing sampurna. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.
TelE-mail