Profil Perusahaan

Jenis Usaha: Produsen/Pabrik & Perusahaan Dagang
Produk Utama: Kunci Stang Motor, Kerah poros, Roda sinkron, timing pulley, Knob, spike speaker, heat sink, Sekrup anti-maling, Kacang anti-maling, Sekrup non-standar, Kacang non-standar, lan komponen khusus Hardware.
Jumlah Pegawe: 79.
Taun Madeg: 2011-12-13.
Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9001, IATF16949, SGS
Lokasi: Guangdong, China (Daratan).
Pabrik kita ditemokake ing 2011 ing Shenzhen. Pabrik kita duwe pabrik loro lantai, bengkel 4000 meter persegi, lan kantor kita 1000 meter persegi, kita duwe enem sub-perusahaan ing Shenzhen, Chengdu lan Jerman. Produk kita utamane diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Australia, Jepang, Korea Selatan lan negara liya, amarga kita fokus ing kualitas, layanan lan manajemen biaya, kita mesthi seneng reputasi apik saka para pelanggan.

layanan kita

  • Rekomendasi desain pangolahan

  • Pengolahan gambar produksi

  • Kerjasama perawatan lumahing

  • Majelis & Packaging

Tuladha pangolahan kita

Stainless steel CNC ngowahi Processing
Bahan sus304
Pangobatan lumahing polishing
diameteripun Processing 1mm-380mm
Dawane pangolahan 1mm-600mm
Toleransi +/- 0,02 mm
Penggilingan CNC stainless steel
Bahan sus316
Pangobatan lumahing pasif
jembaré Processing 5mm-800mm
Dawane pangolahan 5mm-1200mm
dhuwur Processing 5mm-500mm
Toleransi +/- 0,02 mm
5-axis CNC mesin saka bagean stainless steel
Bahan SUS304
Pangobatan lumahing polishing
jembaré Processing 5mm-300mm
Dawane pangolahan 5mm-300mm
dhuwur Processing 5mm-250mm
Toleransi +/- 0,02 mm
Bahan umum kanggo bagean mesin CNC
baja tahan karat sus316, sus304, sus304F, sus201, sus202, sus416, sus420, 18-8, 17-4PH
Aluminium Alloy Kab AL5052, AL6061-T6, AL7075-T6, AL6082
Titanium alloy Tc4, Gr2, Gr5
perawatan lumahing umum bagean CNC
Polishing, Passivation, Zinc plating, Chrome Plating, Elektroforesis, Anodizing, Powder Coating, etc.
bagean mesin CNC uga kalebu
Poros, kerah, Pin, Mbenakake kursi, Ndandani ring, Pulley, Link plate, Perkakas fixture, Adaptor Konektor, Waterproof Konektor, Tools, Handle, Kunci, Bracket, Peralatan Photographic, aksesoris Medical, Car bagean modifikasi, Shooting pribadi, etc.
TelE-mail