Kontrol kualitas

ISO9001, IATF16949, SGS.Jingbang duwe pengalaman 10 taun ing layanan pangolahan CNC, tim teknis pangolahan CNC profesional lan sistem manajemen mutu ISO 9001&IATF16949 sing kita duwe lan tundhuk.


Kita duwe peralatan uji coba: Imager rong dimensi, Peralatan Deteksi Gambar CCD, Penguji Kekerasan Rockwell, Penguji Kekerasan Vickers, Mikroskop Elektron, Penguji Semprotan Garam


Insinyur QC kita nggunakake peralatan uji coba iki kanggo mriksa produk kanthi potongan.



TelE-mail