• China Handlebar Lock Produsen
  • Dhuwur Precision CNC Machining

CNC Machining Parts Gallery

Handlebar Lock
Shaft collar
Synchronous wheel
Timing Pulley
custom Hardware
Knob
speaker base
Heatsink

Layanan Mesin CNC

Jingbang Precision nyedhiyakake macem-macem layanan mesin CNC presisi kanggo pelanggan lan institusi ing saindenging jagad. Layanan mesin CNC kalebupanggilingan CNC, CNC ngowahi, EDM (mesin discharge listrik) lan perawatan mecah lumahing. Kanggo njamin kualitas bagean mesin kita, kita gabungke tim pengalaman karo tliti 3-,4- lan pusat mesin CNC 5-sumbu. Kajaba iku, Kapabilitas majeng kita nggawe manawa kita bisa ngontrol saben aspek ing proses mesin, Jingbang yakuwi kanggo nyedhiyani pelanggan global layanan siji-mandeg sakangrancang CNC, CNC prototyping, Manufaktur CNC, perawatan lumahing kanggo pangiriman final. Ing Jingbang, kitaISO9001-sertifikatLayanan mesin CNC wis nyedhiyakake jutaan bagean mesin CNC kanggo mitra kita kanthi syarat prototipe cepet, nggawe cetakan, produk medis lan khusus CNC.

Jingbang Precision CNC Machining

Mesin CNC minangka proses manufaktur nggunakake mesin CNC (kontrol numerik komputer) kanthi presisi dhuwur kanggo mbusak bahan mentah kanthi macem-macem alat pemotong, sing dikontrol dening program komputer miturut spesifikasi desain 3D sampeyan. Insinyur lan mesin kita ngatur program komputer kanggo ngoptimalake wektu mesin, permukaan rampung lan toleransi pungkasan kanggo nyukupi spesifikasi sampeyan. Kita bisa nggawe macem-macem bagean saka prototipe, produksi massal kanggo alat cetakan kanthi mesin CNC.

Jingbang Kaluwihan saka CNC Machining

1. Pengalaman:Insinyur lan tim spesialis kita duwe jutaan pengalaman proyek sadurunge, bisa ngontrol bagean CNC sing kompleks lan presisi ing macem-macem industri.

2. Rapid Turnaround:kita bakal mangsuli kutipan ing 24 jam. Kanthi paling anyar kitamesin CNC, Jingbang bakal rampung akurat banget, bagean giliran cepet ing 1 dina, lan kita duwe 99% pangiriman ing wektu.

3. Presisi:kita nyedhiyakake bagean CNC kanthi tliti dhuwur ing toleransi +/- 0,001-0,005 kanggo nyukupi kabutuhan CNC khusus.

4. Pilihan Bahan:Simpenan Jingbang luwih saka 50 bahan plastik lan logam kelas teknik kanggo pilihan pelanggan, sing cocog kanggo macem-macem aplikasi produksi lan industri. Bahan saka plastik minangka ABS, polikarbonat, nilon lan PEEK kanggo logam minangka aluminium, stainless steel, magnesium, seng lan cooper.

5. Rampung lumahing khusus:Sampeyan bisa milih macem-macem permukaan permukaan ing bagean logam lan plastik padhet saka spesifikasi desain sing tepat. We nyedhiyani macem-macem Rampung lumahing kayata standar machined, smoothed, manik jeblugan, anodized cetha utawa werna, anodized hard-jas, daya ditutupi, electropoles, oksida ireng, lapisan konversi kromat, brushing.

6. Skalabilitas:Jingbang CNC Machining sampurna kanggo produksi 1-10,000 bagean. Produksi cepet kanggo entuk produksi volume rendah, medium nganti dhuwur

Proses Mesin CNC

Layanan Penggilingan CNC

Layanan panggilingan Jingbang CNC bakal nggawe bagean gilingan kanthi bentuk 3D sing kompleks, saliyane lumahing mesin lan fitur kanggo bagian mental, kaca lan plastik. Mesin panggilingan multi-sumbu bisa kanthi cepet ngethok pamblokiran plastik lan logam sing padhet dadi bagian presisi pungkasan kanthi toleransi sing ketat. Mesin CNC iki bakal nggawe proses panggilingan CNC serbaguna, akurat lan bisa diulang kanggo macem-macem fitur lan geometri kompleks bagean CNC. Kayata: saluran, bolongan, kurva, slot lan wangun angled. Penggilingan minangka cara perkakas sing sampurna kanggo die casting lan cetakan injeksi.

CNC Machining Process

CNC Nguripake Service

Jingbang CNC lathes bisa nyedhiyani dhuwur-kacepetan lan kualitas tliti ngowahi saka plastik lan logam kanggo bar utawa bahan pemblokiran. Mesin kasebut ngidini tim ngasilake bagean CNC geometris eksternal lan internal sing kompleks kanthi permukaan sing lancar, kalebu macem-macem jinis benang. CNC ngowahi minangka cara sing efektif kanggo ngasilake komponen sing bentuke bunder, kayata poros, cacing, bola. Kapasitas ngowahi kita kasedhiya kanggo prototipe nganti produksi volume dhuwur. Kajaba iku, pusat ngowahi kompleks uga bisa digunakake kanggo macem-macem operasi penggilingan lan pengeboran bebarengan.

CNC Milling Service

Bahan Mesin CNC

Mesin CNC minangka proses manufaktur nggunakake mesin CNC (kontrol numerik komputer) kanthi presisi dhuwur kanggo mbusak bahan mentah kanthi macem-macem alat pemotong, sing dikontrol dening program komputer miturut spesifikasi desain 3D sampeyan. Insinyur lan mesin kita ngatur program komputer kanggo ngoptimalake wektu mesin, permukaan rampung lan toleransi pungkasan kanggo nyukupi spesifikasi sampeyan. Kita bisa nggawe macem-macem bagean saka prototipe, produksi massal kanggo alat cetakan kanthi mesin CNC.

CNC Machining Metals

Jingbang CNC mesin bahan logam minangka nderek:

Paduan Aluminium: 2024, 5083, 6061, 6063, 7050, 7075, lsp.
Tembaga: kuningan 360, 101 tembaga, 110 tembaga, 932 perunggu, lsp.
Titanium Alloy: grade 2, grade 5, lsp.
Baja tahan karat: 303, 304, 410, 17-4, 2205 Duplex, 440C, 420, 316, 904L, lsp.
Baja: 4140, 4130, A36, 1018, lsp.

CNC Machining Materials

CNC Machining Plastik

Jingbang CNC mesin bahan plastik minangka nderek:

POM (Delrin), ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene),
HDPE, Nylon (PA), PLA, PC (Polycarbonate),
PEEK (Polyether Ether Ketone),
PMMA (Polymethyl Methacrylate utawa Acrylic),
PP (Polypropylene),
PTFE (Polytetrafluoroethylene),
PVC (Polyvinyl Chloride), PEI (Polyetherimide),
CF (serat karbon) etc.

CNC Machining Plastics

CNC Machining lumahing Rampung

CNC Machining Surface Finishes

Jingbang nyedhiyakake layanan finishing permukaan sing akeh banget sawise mesin CNC. Kanggo nambah tampilan bagean CNC, lumahing Gamelan, resistance karat kinerja liyane. Layanan permukaan rampung kalebu: lukisan, electroplating, powder coating, anodizing, polishing, oksida ireng, lapisan konversi, blasting manik, blasting abrasif.

Aplikasi saka CNC Machining

Aplikasi mesin CNC ngethok macem-macem industri. Sembarang perusahaan utawa institusi perlu akurat, konsisten, wangun kadhangkala Komplek bisa entuk manfaat saka layanan mesin CNC. Kita bisa kurbandesain CNC & prototyping cepet, nggawe cetakan kanggo syarat khusus sampeyan. proyek mesin CNC kita saka industri kalebu:
Pertanian:peralatan tani lan kendaraan tetanen
Otomotif:Macem-macem bagean mobil logam, bagean motor lan aksesoris sing gegandhengan
Konstruksi:Dhukungan balok, peralatan konstruksi abot lan liya-liyane
Elektronika:omah elektronik lan enclosures lan bagean semikonduktor
Produksi Umum:Fabrikasi bagean apa wae sing dibutuhake kanggo manufaktur
Penerbitan:Macem-macem mesin lan peralatan penerbitan
Kedokteran:titanium lan stainless steel digunakake ing perawatan kesehatan kanggo ngasilake implan, piranti medis lan alat bedah.

TelE-mail